Google

9 Ekim 2007 Salı

YOĞURTLU KÖZLENMİŞ PATLICAN



Patlıcanları ocakta yada fırında közleyelim. Közlenmiş patlıcanları soyup küçük küçük doğrayalım. Bir süre kevgirde bekletin böylece bir miktar suyunu bırakır. Bir diş sarmısağı soyup dövelim. Yoğurtla karıştıralım ve tabağa aldığımız patlıcanların üzerine dökelim. Süslemek için üzerine kuru nane ekelim.

1 yorum:

www.serininlezzetgunlugu.blogcu.com dedi ki...

üffff ben buna bayılırım harika görünüyor walla patlıcanı çok severim benn..ellerine sağlık canm..bu arada benim uyduruk kurabiye poacamdan denemissin eminim oda çok güsel olmuştur afiyet şeker bal olsun;)).. ama yaramasın..sonra kilo derdiyle uğraşdur ne gerek dimi;)ellerine sağlık canımcım..